Syria Gold Butterfly

>> Sunday, February 13, 2011

Sebenarnya dah lama saya buat Syria Gold Butterfly ni, tapi banyak yg dah SOLD OUT kt kedai. Sbb yg ni saya jahit sendiri Butterfly yg kt inner tu, so x menang tangan lah hu hu..hajat hati nak buat semua benda, tapi x sedar diri tu, dah banyak kerja . hi hi....so boleh order setakat ni ada 8 color je ye.

Price : RM30.00
Postage : RM6

Code : SBG-01 - Black
Sebenarnye semua set sama color inner dan outer tau, saje model ni pakai contra color nak tonjolkan color inner tu.

Follow Clockwise
SBG02 - Belacan
SBG03 - Red
SBG04 - Baby Pink
SBG05- Hot Pink
SBG06 - Lilac
SBG07 - Dark Purple
SBG08 - Aqua

Read more...

Shawl Cotton Syaqyla

>> Friday, February 11, 2011

Memperkenalkan Shawl Cotton Curly Syaqyla ( sempena nama model baru ni ) . Comel sangat kan dia pakai shawl ni.

Material : Cotton Lycra yg best
Harga : RM25.00
Postage : Rm6/9


SOLD OUT

SOLD OUT



SOLD OUT

SOLD OUT

Read more...
created by irdina blog design

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP